De Huiskamer

De ultieme  en gezelligste trainings- en vergaderlokatie van Gassel

Akasha's Paardrijschool biedt (zakelijke) groepen de mogelijkheid om hier, in een ontspannen en relaxte sfeer, bij elkaar te komen. Vergaderen, teambuilding, workshops, of je verjaardag organiseren, het kan allemaal. 


Omdat het samen leuker is.


's Morgens aankomen, warme cappucino, vergaderen. Na de vergadering staat er een heerlijke lunch klaar, je kunt een wandeling door het bos maken en daarna start het middagprogramma. Zo kan je bijvoorbeeld met een paardencoach een communicatie-training doen, of een workshop met een burn-out preventie medewerker. Zin in heel iets anders? Ga brood maken met een bakker. Indien gewenst kunnen we 's avonds een warme maaltijd hier verzorgen, of we reserveren een leuk restaurant in de omgeving. 

Interesse om meer te leren? Vraag vrijblijvend een offerte aan! 


Kleinschalig en ontspannen


Zakelijk bij elkaar komen in een huiskamer sfeer, daar staan we voor. Groepen, tot 20 personen, zijn van harte welkom. 


In ons netwerk beschikken we over een breed scala aan professionals die graag hun kennis delen. Zo is er Lara, de burn-out preventie coach. Zij kan leidinggevenden helpen hun mensen beter te ondersteunen. Of Marja, de paardencoach, gespecialiseerd in communicatie in dynamische teams. 


Maar ook 'gewoon leuk' kan - een schilder workshop, of een verfrissende wandeling in het Gasselse bos met de boswachter. We kunnen, indien gewenst, alles tot in de puntjes verzorgen, of net iets minder ver. Samen komen we er vast wel uit.