Groepslessen

Lessen bij Akasha


Elke doordeweekse dag geven wij groepslessen aan kinderen en volwassenen. Op zaterdag zijn er lessen voor kids.

In sommige lessen wordt carrousel gereden, we zetten ook wel eens cavaletti of springbalkjes neer. Soms doen we in de lessen spelletjes of behendigheids parcours met de paarden. Regelmatig is er op zondagochtend een buitenrit van 2 uur.

In de zomermaanden rijden we vaak in de buitenbaan, regelmatig gaan we met de lessen op buitenrit of uitstappen in het bos.

Er is dus genoeg variatie voor de ruiter!


Natuurlijk kun je bij ons meerdere keren per week lessen, want echt leren rijden gaat 3x zo snel als je 2x per week rijdt!


Kosten

Voor de actuele prijzen verwijs ik u naar de pagina  


Beginnen met lessen?


Bij Akasha's Paardrijschool hebben we verschillende opties, een beetje afhankelijk van leeftijd en ervaring.


- kinderen tot 8 jaar beginnen met kabouterlessen

- vanaf 8 jaar stromen kinderen in in de kids cursus

- vanaf een jaar of 13 met of zonder ervaring, beginnen we met privelessen, zoveel of zo weinig als dat je nodig hebt om fijn in te stromen in de groepslessen

- voor volwassenen met en zonder ervaring hebben we een basistraject. Dit wordt op maat gemaakt zodat we je ervaring en onze kennis aan elkaar kunnen afstemmen. 


Meer weten? Je mag altijd mailen of appen!  

Hello world

Inhalen van een les

Inhalen kan – mits tijdig afgemeld – in een les van hetzelfde niveau of met een buitenrit. Vraag het altijd even aan je instructeur. Tijdig afmelden betekent 12 uur VOOR aanvang van je les, in het online lesboek. Afmeldingen via whatsapp worden NIET verwerkt... Te laat afgemelde lessen kunnen niet ingehaald worden. Inhaallessen kunnen tot 6 maanden na afmelden ingehaald worden. 


In het online lesboek kan je, via Aanvragen Groepsles, zien welke lessen er voor jou beschikbaar zijn om bij in te halen! 


Privélessen kan je met je instructeur aan de bakrand afspreken, of via het online lesboek aanvragen bij Aanvragen Privéles. 


Schoolvakanties

In de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door, tenzij specifiek anders aangegeven. We hebben met de zomervakantie (regio Nijmegen) een zomerrooster (lessen op inschrijving) en buitenritten.

Afmelden voor een les


Hoe werkt het afmelden van een rijles?


  • Graag afmelden via het RuiterPortaal, 12 uur voor het begin van je les. Als je na dit tijdstip afmeld, vervalt de les.
  • Elke amazone/ruiter is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de hoeveelheid inhaallessen hij/zij nog te rijden heeft. In het Portaal is vooralsnog NIET zichtbaar hoeveel lessen je nog hebt. 
  • Meld je af zodra je weet dat je afwezig bent. Ben je over 3 weken afwezig vanwege bijvoorbeeld vakantie? Meld het.