Groepslessen

Lessen bij Akasha


Elke doordeweekse dag geven wij groepslessen aan kinderen en volwassenen. Op zaterdag zijn er lessen voor kids.

In sommige lessen wordt carrousel gereden, we zetten ook wel eens cavaletti of springbalkjes neer. Soms doen we in de lessen spelletjes of behendigheids parcours met de paarden. Regelmatig is er op zondagochtend een buitenrit van 2 uur.

In de zomermaanden rijden we vaak in de buitenbaan, regelmatig gaan we met de lessen op buitenrit of uitstappen in het bos.

Er is dus genoeg variatie voor de ruiter!

Natuurlijk kun je bij ons meerdere keren per week lessen, want echt leren rijden gaat 3x zo snel als je 2x per week rijdt!


Kosten

De groepslessen kosten 67 euro per maand (totaal 50 lessen per jaar).


Afmelden voor een les


Hoe werkt het afmelden van een rijles?


  • Graag ontvangen wij de afmelding voor 9.00 op de betreffende lesdag. Dan krijg je er een inhaalles voor terug. Als je na dit tijdstip afgemeld, dan vervalt de les. Er komt dan TA (= te laat afgemeld) achter je naam in het boek te staan. 
  • Elke amazone/ruiter is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de hoeveelheid inhaallessen hij/zij nog te rijden heeft.
  • Inhaallessen kunnen ingepland worden in het lesboek of het Ruiterportaal. Inhaallessen plannen gaat niet via mail, app, sms of bellen.
  • Meld je af zodra je weet dat je afwezig bent. Ben je over 3 weken afwezig vanwege bijvoorbeeld vakantie? Noteer dit in het lesboek, dan kan iemand anders hier een inhaalles op plannen.
Hello world

Inhalen van een les

Inhalen kan – mits tijdig afgemeld – in een les van hetzelfde niveau of met een buitenrit. Vraag het altijd even aan je instructeur. Tijdig afmelden doe je voor 9.00 uur op dezelfde dag of eerder, bij je eigen instructeur. Afgemelde lessen kunnen in het kwartaal waarin ze gemist zijn en het kwartaal erna ingehaald worden.


Schoolvakanties

In de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door. We hebben met de zomervakantie (regio Nijmegen) een zomerrooster (lessen op inschrijving) en buitenritten. Op koningsdag, de kerstdagen, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag vervallen de lessen, evenals in de weken ponykamp.