Ruitervakanties en Ponykampen

Ieder jaar organiseren we verschillende vakantie activiteiten. Zo hebben we een trektocht voor de fanatieke bosruiters, een trainingsweek voor de ambitieuze dames en heren en, onder andere, een maxi-kamp voor de avonturiers.


Voor alle onderstaande kampen gelden de volgende afspraken:

 • Inschrijving wordt bevestigd met een aanbetaling van € 50,-. Zonder aanbetaling, geen inschrijving. Aanbetaling wordt niet terugbetaald bij afmelding.
 • Aanbetaling overmaken naar NL43TRIO0320334198 ovv naam en welk kamp.
 • Betaling kan in 3 termijnen, graag aangeven bij inschrijving. Betaling is uiterlijk 1 juli voldaan. Bij afmelding minder dan 4 weken, dus 28 dagen, voor aanvang kamp, wordt er niet teruggestort.
 • Er kunnen maximaal 2 inhaallessen worden ingeleverd bij aanmelding. Een inhaalles geeft € 15,- korting.

Mini-Kamp 24 juli t/m 28 juli 2023


Aanmelden kan HIER... (klik op het woordje hier)


Mini-Kamp is voor de kids, grofweg tussen de 8 en 12 jaar oud. Proeven van kamp! Vijf dagen, waarvan maandag, dinsdag en woensdag van 09.00 tot 17.00, donderdags vanaf 09.00 tot vrijdags 15.00 uur. 
Samen de paarden verzorgen, samen spelen, samen leren. Een groepje van maximaal 12 kinderen, waarmee we een week lang optrekken om ze steeds meer ins en outs van het paardenleven te laten zien. 


Belangrijk:

 • kosten bedragen € 235,- per kind. Maximaal 2 inhaallessen kunnen er ingeleverd worden voor korting. 
 • vrijdags om 15.00 uur doen we gezamenlijk met ouders/verzorgers afsluiten. 

Ienie-Mini-Kamp 31 juli t/m 1 aug


Aanmelden kan HIER... (klik op het woordje hier)


Ienie-Mini Kamp is voor de kabouters, de dappere kleinsten onder ons. Een nacht logeren tussen de paarden, een sprookjeswandeling en een pannenkoeken ontbijt maken het feest compleet! Glitters en dromen... Kom je ook? 


Belangrijk:

 • kosten bedragen € 75,- per kind. 

Medi-Kamp 13 aug t/m 17 aug


Aanmelden kan helaas niet meer, Medi-Kamp zit he-le-maal vol. 


Medi-Kamp, grofweg tussen de 10 en 14 jaar oud. Vijf dagen, vier nachten logeren. Toch graag thuis slapen? Tuurijk, regelen we. Helemaal, vanaf zondagochtend 11 uur, in de paardenwereld stappen. Voeren, verzorgen, voltigeren en vollop door het bos crossen. 


Belangrijk:

 • kosten bedragen € 345,- per kind. Maximaal 2 inhaallessen kunnen er ingeleverd worden voor korting.
 • donderdags om 16.00 uur doen we gezamenlijk met ouders/verzorgers afsluiten.

Maxi-Kamp 20 aug t/m 25 aug


Aanmelden Maxi-Kamp kan HIER... (klik op het woordje hier)


Maxi-Kamp, zes hele dagen, van zondagochtend 11.00 uur, tot vrijdagavond. 's Nachts keten en griezelen, overdag een vol paardenleven ervaren. Elke dag paardrijden, voltigeren, grondwerken, longeren, bosritten en extra verzorgingslessen. Ouderwets ponykamp, en samen toewerken naar een kleine eindpresentatie. 


Belangrijk:

Trektocht 16, 17 en 18 oktober


Aanmelden kan, vanaf donderdag 4 mei 2023 tot en met zondag 7 mei, HIER... (klik op het woordje hier)


Trektocht! Je bent minimaal 12 jaar oud en kan zelfstandig in het bos galloperen. Je bent avontuurlijk ingesteld, niet bang om vies te worden en steekt graag de handen uit de mouwen. Samen gaan we op pad, de paarden nemen we mee naar een andere lokatie, overnachten daar, zorgen samen voor het eten, voor de paarden en maken er allom een gezellig geheel van. 

Op 11 juni om 15.00 uur verwachten we alle deelnemers in de Huiskamer op de Paardrijschool om kennis met elkaar te maken. Zet dit meteen in je agenda! 


Belangrijk:

 • Kosten bedragen € 375,- per deelnemer. Er kunnen GEEN inhaallessen ingeruild worden. 
 • Bij de aanmelding voldoe je ook meteen de aanbetaling van 50,- via de iDeal link die je gegeven wordt. 
 • Maandag 16 oktober om 09.00 verzamelen op de Paardrijschool, met al je spullen. Woensdag 18 oktober om 18.00 uur kan je weer opgehaald worden.
 • Er zijn 10 plekken beschikbaar. Helaas is het wel wie het eerst komt, wie het eerst maalt... 
unsplash