Paard in Training

Samen werken aan je paard met je paard


Net als de ruiter leert om met een paard samen te werken, leert een paard ook werken met een mens. Soms zit er in de samenwerking wat tegen, heeft een paard dingen anders aangeleerd of is er iets in de afstemming net niet geworden wat je zou willen. Soms mag een paard, of pony, nog/opnieuw leren dat een mens oke is, dat samenwerken leuk kan zijn. Soms is het tijd dat paard en ruiter samen verder verdiepen en de afstemming op elkaar steeds scherper wordt. 


Van de allereerste basis als rij-paard tot het vinden van een weg bij gedragsproblemen, van revalidatie in samenwerking met dierenarts en fysio tot versterken van basisbalans om blessures te voorkomen. Paarden trainen doen we met liefde bij Akasha! Alleen wel - we trainen enkel paarden intern waarvan we de baasjes ook mogen trainen... ;-) Samen kom je tenslotte een stuk verder.


Heb je interesse? Neem voor mogelijkheden contact op met Maaike.


We beginnen altijd met een kennismaking. Woon je in de buurt, dan kom ik eens langs om met je kennis te maken en te bespreken welke doelstellingen je hebt. Woon je meer dan een uur rijden vanaf Gassel, dan doen we videobellen. We bespreken je doelstelling en maken aan de hand daarvan een 1e plan, voor 2 weken. Na twee weken evalueren we en bespreken hoe vanuit daar verder. 


Trainingstrajecten kunnen op maat aangepast worden. Let wel, we zijn redelijk flexibel op de paardrijschool, maar niet alles is zo maar mogelijk... 


Interne training is inclusief:

  • Kennismaking;
  • Stalling, mesten, voeren;
  • Dagelijks buiten en binnen halen of 24/7 buiten;
  • Dagelijks werk met paard, varierend in intensiteit;
  • 1x per week les voor eigenaar met eigen paard of met schoolpaard, afhankelijk van doelstelling;
  • Opstellen trainingsplan.Kosten

Voor de actuele prijzen verwijs ik u naar de pagina